Beoordelingen van Otoro Sushi Ede

Recente recensies

5.0
Raymond
gisteren

Heerlijk vers en smaakvol!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes
25 september 2021

20 min eerder dan verwacht (een zsm bestelling dus dan is dat heel fijn). Je proefde dat de sushi's vers gemaakt waren. Lauwe, krokante kip en garnaal erin. Met écht verse ingrediënten. Héérlijk! Wel 1 punt aftrek omdat ik het best duur vind. In totaal 17 sushi voor bijna €40.

Lvdb
25 september 2021

Top ga zo door.

Mark
25 september 2021

Snel en lekker, zoals gewoonlijk.

Hetty
23 september 2021
Marcel Prummel
22 september 2021

Echt heel goed

Jeroen
22 september 2021

Goede kwaliteit vis!

Paul
19 september 2021

Heldere website, voldoende keuze en vlotte bezorging ! Prima sushi!

Myrthe
17 september 2021

Wederom heerlijke sushi! Zelfs na een lange reis naar huis was de sushi nog helemaal tip top in orde :)

Lieu
15 september 2021

Wij hebben in het verleden vaker een poke bowl besteld maar vonden dat de hoeveelheid rijst/toppings niet in verhouding. Gisteren weer eens een pokebowl besteld en deze verhouding was top! Wij gaan weer wat vaker een pokebowl bestellen! :)

JM
13 september 2021
Bas
13 september 2021

Super sushi, rij er graag een stukje voor om!

Terry
12 september 2021

Het was weer heerlijk, gerechten waren nog lekker warm, binnen 45 minuten bezorgd (op zondag). Blijft onze favoriet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Z
12 september 2021

Heerlijke sushi. Vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerdo
9 september 2021

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

robert van leusden
5 september 2021
Eveline
5 september 2021

Het was weer lekker 👍

Frits Bas
2 september 2021

Het was voor ons de 1e keer en wij waren zeer enthousiast het was heerlijk en mooi op tijd , we komen zeker nog weer wat halen

Martijn
1 september 2021

Het was niet supersenl maar wel binnen de marge en tot nu toe de beste kwaliteit sushi die we in Ede bezorgd hebben gekregen!

Robin
30 augustus 2021

Vanwege een ongeluk kon ik de sushi niet afhalen, zij hebben het kosteloos netjes bezorgd. Super goede service!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Teun van Manen
30 augustus 2021

We zijn af en toe in Ede, maar wonen op een uur afstand. We halen regelmatig heerlijk eten bij jullie. Helaas bleek vandaag bij thuiskomst dat de lekkere saus bij de pokébowls ontbrak! Daardoor hebben we er deze keer veel minder van genoten.

Botol Sjebok
30 augustus 2021

Glimlach van de bezorger en het rijst was nog warm! Lekker smullen. Volgende keer black rijst sushi proberen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben
30 augustus 2021

Wederom fantastisch lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raymond
29 augustus 2021

Weer erg lekker en goed verzorgd!

Maaike Michon
28 augustus 2021

Altijd vers, lekker en precies op tijd!

Marco Van wakeren
25 augustus 2021

Top kwaliteit

Mariska
21 augustus 2021

Heerlijke sushi, keurig op tijd geleverd!

Lenderink
21 augustus 2021
Jeroen
19 augustus 2021

Super goede sushi. Erg van genoten. Heerlijk vers. Helaas met bezorgen iets vergeten mee te sturen werd meteen netjes opgelost en snel nabezorgd met een leuke extra. Gaan we zeker weer doen.

Terry Langedijk
17 augustus 2021

Vertrouwd adres, altijd goed, prima kwaliteit, keurige bezorging

Twan van Vliet
16 augustus 2021
lazlo van de Bunt
15 augustus 2021
Francisca
14 augustus 2021
Gert-Jan
13 augustus 2021

Keurig op tijd, en fijne communicatie!

Chris
13 augustus 2021

Als altijd bezorging keurig op tijd en wederom fantastische sushi!

Mikey
5 augustus 2021

Vele malen beter dan wat er in Den Haag en omgeving te krijgen is, heerlijk! Dank voor de fijne avond en leuk jullie weer te hebben gezien 🤗

Marit
4 augustus 2021
Marion
1 augustus 2021

Al een paar keer besteld, verse sushi, en de gerechten die warm moeten zijn, zijn ook echt goed warm! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
1 augustus 2021

Heerlijke verse sushi’s. Geweldig dat dit in Ede mogelijk is. Veel beter dan andere aanbieders door de versheid van de sushi’s. Prijsstelling is wel aanmerkelijk hoger maar kwaliteit kent zijn prijs. Een paar verbeter puntjes zijn er wel: meer uitleg over de gerechten op de website is wenselijk. Nu zijn de omschrijvingen wat summier en voor de niet regelmatige sushi besteller onduidelijk. Ook klopt de aangegeven bezorgtijd niet in de praktijk. Jammer. Maar nogmaals de sushi’s zijn geweldig vers en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
1 augustus 2021

Niet goedkoop, maar dan krijg je ook wat. Nog nooit zulke lekkere sushi in Ede gegeten. Ik ga zeker nog een keer bestellen. Absolute aanrader!

Mm
31 juli 2021

Zoals altijd weer super vers en goede bezorgservice!

Karin Willemsen
30 juli 2021

Goeie sushi vlekkeloze bezorging

anoniem
29 juli 2021
Wermeester
29 juli 2021

Fantastisch!

Berenbroek
27 juli 2021

De pokebowl was super goed alleen hadden we een shushi rol waar mijn partner van dacht dat de vis niet goed meer was en de shushi leek wat minder vers

Carin
25 juli 2021

Heerlijke sushi! Vooral die Avocado dragon roll!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lazlo van de Bunt
25 juli 2021
Anoniem
24 juli 2021

Heerlijk sushi, goed gevuld. Wij bestellen hier regelmatig!

Roland
23 juli 2021

Erg duur. Minimum prijs van 25 euro is erg klant-onvriendelijk

Marit
23 juli 2021

Zoals altijd weer snelle bezorging! En het eten was ook super lekker!

Danielle
21 juli 2021

Goede variatie qua smaak. Kwaliteit ook lekker vers. Heerlijk genoten. Soms is bereiding wat wisselend.

Brigitte
19 juli 2021

Heerlijk gegeten, geweldige smaak combinaties. De beste sushi tot nu toe!

Ellen
18 juli 2021

De eerste keer besteld en zeer tevreden. Sushi is lekker, warme gerechten zijn ook goed en nog warm, snel bezorgd en goede prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sou
18 juli 2021

Tot nu toe de lekkerste sushi die heb gegeten! Heerlijk vers en als je zwanger bent geven ze netjes aan wat je wel en niet mag eten. Altijd op tijd met bezorgen, als ze iets later zijn wordt er netjes gebeld. Bezorgers altijd vriendelijk.

Teun van Manen
11 juli 2021

Alweer allemaal heerlijke, verse en duidelijk met zorg bereide gerechten. Complimenten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
11 juli 2021
Raymond
10 juli 2021

Heerlijk gegeten. Echt top!

GMB
10 juli 2021
Marco
10 juli 2021
Christian van Lint
7 juli 2021

De absolute top ! Beter kan niet. 2e keer besteld bij Otoro en het was overweldigend goed. Keurig op tijd geleverd en netjes verpakt. Echt super. Bedankt !!!

Peter
7 juli 2021

goed verzorgd, heel erg lekker en keurig op tijd bezorgd.

FJ van Dooren-Schouten
6 juli 2021

Heerlijk!

Janbart Rierink
5 juli 2021

Heerlijk gegeten. Warme gerechten waren goed warm. Snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

HenkvL
5 juli 2021

Weer een super lekkere Poke Bowl zalm en tonijn gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Albert
5 juli 2021

Top!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johannetta
4 juli 2021

Heerlijke producten en vriendelijke service

Margreeth
3 juli 2021

Heerlijk, iedere keer klasse! Dat vonden onze vrienden die spontaan bleven eten ook!

M Van de Bijl
2 juli 2021

Dé lekkerste sushi uit Ede!! Veel keuze, altijd vers gemaakt, elke keer weer genieten!

Tevreden klant
1 juli 2021

Beste sushi in Ede!

EP
28 juni 2021

Een van de beste uit Ede. Bezorging is snel en duidelijke communicatie.

Ruben
27 juni 2021

Bezorging duurde een uurtje, maar de sushi is zeker de beste uit de omgeving

Lazlo van de Bunt
26 juni 2021
P.
26 juni 2021

Heel lekker en goed van smaak. Prima kwaliteit.

Marcia Groeneveld
25 juni 2021

Superlekker!

Ben
25 juni 2021

Heerlijke sushi goed optijd gebracht een echte aan rader

Anoniem
23 juni 2021
Susanne
21 juni 2021

Eten was vanavond echt uitstekend! Vooral de zalm dynamite roll was fantastisch. Vriendelijke bezorger en netjes op tijd. Top!

Max Straat
21 juni 2021
Bacas
19 juni 2021

Eerste bestelling bij ze…alle was heerlijk!! Wel prijzig maar de smaak is ook wel erg goed! Een absolute aanrader!

Edwin
18 juni 2021

Eten was top

Britt
16 juni 2021

Super lekker poke bowls

Peter Van Mierlo
13 juni 2021

Top sushi !!! Super smaakvol! Keurige bezorging én op tijd!! 100 punten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eva
13 juni 2021

Altijd een snelle levering en als het iets later komt wordt er netjes gebeld. Sushi was erg lekker

Margreet
13 juni 2021

Het was echt heerlijk! We bestelden de sushi altijd ergens anders. Maar dat gaan we niet meer doen.

Christa
11 juni 2021

Heerlijke sushi

Alon
6 juni 2021

vroeger dan verwacht, dat was fijn! En zoals altijd weer super lekker ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ann
6 juni 2021

Heerlijk gegeten, bedankt

Christian van Lint
6 juni 2021

We hadden een mooie varieteit aan sushi’s waaronder een aantal ‘specials’ Heerlijke sushi’s, uitstekende kwaliteit en verfijnde smaak. Heel erg goed en absoluut aan te bevelen.Alles netjes verpakt en keurig op tijd afgeleverd. Zeker voor herhaling vatbaar

Theo
6 juni 2021

Bestelling is altijd netjes op tijd en de kwaliteit van de sushi is top!

Quinten
5 juni 2021

Kk lekker neef

Marit
30 mei 2021

Sushi was perfect en fijn dat er ook wordt gekeken naar de opmerkingen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

HenkvL
30 mei 2021

Makkelijk bestellen, op tijd klaar om af te halen, vriendelijk personeel en het belangrijkste: heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eduard
29 mei 2021

Zoals altijd heerlijk. Beste sushi van Ede.

Jan
29 mei 2021
Margreeth
27 mei 2021

Heerlijk gegeten, zeer fijne kwaliteit en met zorg en liefde bereid. Top!

Rob Wuck
25 mei 2021

HEERLIJKE Sushi.

MdH
24 mei 2021

Op zich prima. Kwaliteit gekookte rijst wat wisselend en sashimi zalm (te) dun gesneden. Ene laatste keer edamame boontjes niet gezouten, minder lekker. Dus nu niet besteld. Voor ons een eervolle 2e plaats sushibar (online)

Raymond
23 mei 2021

Het was weer verrukkelijk. Flamed Salmon en Unagi zijn echt excellent en de warme hapjes erg lekker. Erg mooi opgemaakt en keurig binnen de afgesproken tijd bezorgd.

Kieft
23 mei 2021

Heerlijke verse sushi van top kwaliteit, snelle bezorgservice!!

Mehtap Folkertsma
22 mei 2021

Gewoon lekker

Koos
22 mei 2021

Het was weer heel erg lekker

Hedie
21 mei 2021

Was weer lekker zoals altijd

Monika
17 mei 2021

Het is niet om de hoek (uurtje rijden voor ons) maar het is meer dan de moeite waard! Super lekker :-)

Olaf
15 mei 2021

Erg lekker sushi, netje bezorgd en verzorgd

Leonie
14 mei 2021

Heerlijk gegeten! Verzorgd, en zeer smakelijk. Bezorging prima op tijd.

Cheung
11 mei 2021
Rob Sibbel
10 mei 2021

Uitstekende sushi en keurig en netjes op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olivier
9 mei 2021

De sushi was vers, goed en heel erg lekker. De bezorging kan ik niet beoordelen, wij hebben al in de middag besteld voor in de avond. Het was wel keurig op tijd! Kortom, top ervaring!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Doorn
9 mei 2021

1st maal hier bested. Weer een kompleet andre smaaksensatie. Goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
9 mei 2021

Super ! Top sushi , mooi gepresenteerd en op tijd bezorgd . Zeker een aanrader !

F van velzen
8 mei 2021
Melanie
6 mei 2021

Verse sushi en heerlijk van smaak. Top!!

Patrick
30 april 2021

Eten was netjes op tijd klaar en smaakte goed. Voor herhaling vatbaar.

Langedijk
29 april 2021

Heerlijk gegeten. Goed gevulde poke bowls. Bestelde sushi niet geleverd, maar supersnel nageleverd. Top service.

Johan
27 april 2021
Ede
27 april 2021

Op de aangegeven tijd bezorgd. Goed gevulde en heerlijke sushi! Bestellen er zeker nog een keer.

Laurent
27 april 2021

Heerlijk gegeten, mooi gepresenteerd. Wij hadden de familiebox. Precies op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koos
26 april 2021

Eindelijk weer een Japans restaurant in Ede met een hele goede kwaliteit. Graag in de loempiatjes iets meer groente

Gerakda
26 april 2021

Alles was weer even lekker. Echt een aanrader!

HenkvL
26 april 2021

Pokebowl zalm en pasteitjes besteld waren beide super lekker. Op tijd volgens afspraak klaar om mee te nemen.

Er
21 april 2021
Pascal
20 april 2021

Aanrader! Online besteld en perfect op tijd bezorgd en ook nog heerlijk gegeten!

Nielzanne
20 april 2021

Yakitori was heerlijk!! Fried ebi top Gyoza waren heerlijk Avocado dragon rol goed Ocean avocado verwachte ik met garnaal maar had verkeerd gelezen. Eerste hap was dus een verrassing maar echt heel lekker. Er zit een goede vulling in waardoor hij uit elkaar kan vallen maar dat heb ik liever dan te weinig vulling. Spicy crispy fried ebi rol vonden wij minder omdat er teveel rijst in de rol zat ipv vulling. Alles bij elkaar 4 hele sterren en ik raad deze sushi iedereen aan om te proberen.

Karin
19 april 2021

Een aanrader, heerlijke sushi gegeten. Vooral de tonijn is my favorite!

van Bruggen
19 april 2021

Heerlijke sushi en precies op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michiel
19 april 2021

Heerlijke sushi en één van de weinigen die ook in de buitendorpen van Ede bezorgd! Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Jasper
18 april 2021

Wat een heerlijke sushi! De rijst op perfecte temperatuur en de vis onwijs vers. De bezorging was snel en onwijs vriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben nihof
18 april 2021

Het was weer perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco Van wakeren
18 april 2021
lvdbunt
17 april 2021

top.

Ray
13 april 2021

Heerlijke versgemaakte sushi . Goede prijs kwaliteit verhouding.

Inge
11 april 2021

Heerlijk

Maaike
10 april 2021

Sushi viel haast uit elkaar. Smaak viel helaas tegen. Jammer, normaliter erg enthousiast.

Top
10 april 2021

Netjes bezorgd. En was weer heerlijk

De groen
7 april 2021
Madeleine
7 april 2021

Heerlijke sushi!

H de Jager
6 april 2021

Verrassend lekker!! Poke bowl met zalm, echt heerlijk, aanrader!

Ben
5 april 2021

Wederom smullen!

Marco Van wakeren
3 april 2021
Anoniem
3 april 2021

Goede service! Ze waren de edamme bij onze bestelling vergeten. Voordat de bezorger er was hadden ze al contact met ons opgenomen en een extra bezorger op pad gestuurd. Plus de sushi was heerlijk!

Davey
30 maart 2021
YH
29 maart 2021

Perfect weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco Van wakeren
27 maart 2021
Sandy
27 maart 2021

Eerste keer hier besteld en het was lekker. Mocht ik weer om Ede zijn en heb trek in sushi...Otoro sushi is the place to be

A B
27 maart 2021

Sushi was heerlijk, maar de gefrituurde inktvis ringen waren veel te hard gebakken

Meisner
26 maart 2021
Harry
25 maart 2021

Prima van smaak. Ziet er mooi uit. De bezorging was bijna een half uur later dan verwacht volgens de volg App. Bestel dus ruim op tijd!

Martin
23 maart 2021

Was heerlijk

Raymond
22 maart 2021

Eerste keer hier bestelt. Heerlijke sushi. Goede kwaliteit. Bestelling was op de afgesproken tijd klaar.

Karin
22 maart 2021

Ik heb heerlijke sushi gegeten, kwalitatief uitstekend

Mariska
22 maart 2021

Al meerdere keren bij Otoro besteld en de sushi is altijd geweldig. Bezorging altijd op tijd, en ook de warme bijgerechten zijn super lekker. Vooral de karaage is echt een aanrader! Ook op verzoek was er geen sojasaus, wasabi of gember meegeleverd, dus helemaal top!

Meisner
21 maart 2021

Heerlijk, lekker vers en op tijd bezorgd!

Marco
20 maart 2021

Sushi was heerlijk. Alleen vreemd dat het personeel niet exact weet hoe je een mondkapje moet gebruiken.....

Marco Van wakeren
20 maart 2021
Femke
18 maart 2021

Ben zo blij met die adresje! Heerlijke sushi en goede portie... Daarnaast goede service

Carmen
17 maart 2021

Bezorging stipt op tijd! Heerlijk vers eten! Zeker een aanrader! Tip: bestel een extra rol!!

Marcel
17 maart 2021

verrassend goed en lekker ! aanrader, we komen binnenkort weer.

Karin
16 maart 2021

De sushi smaakte heerlijk van de box, alleen aan de rand sushi in de box vielen er 4 stuks uit elkaar, niet compact. Mrt stokjes was het niet te doen. Dus maar met de handen, wat niet echt de bedoeling is.

Maaike
15 maart 2021

Heerlijke sushi, goed vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C.c.a
15 maart 2021

Heerlijke maaltijd met super lekkere shusi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
15 maart 2021
Toes
14 maart 2021

Heerlijke sushi en mooi op tijd 🤩😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben
14 maart 2021

Kwaliteit was weer perfect alleen te vroeg bezorgd waardoor de rest van de gerechten die we zelf erbij maakten nog niet klaar waren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Misha
14 maart 2021

Zoals altijd erg lekker gegeten! Vind persoonlijk dit 1 van de lekkerste sushi-bezorgrestaurants. En altijd netjes op tijd, ook al wonen wij in een buiten gebied.

Menno
14 maart 2021

Geweldig lekkere sushi! Super snel geleverd. Vriendelijk personeel :). Laat deze mensen maar rollen!

Edwin
13 maart 2021

Heerlijke Sushi, de family box is echt een luxe! Wij hebben (weer) genoten!

Berry
13 maart 2021

Echt lekker

Meisner
13 maart 2021

Net als de vorige keer.. . Op tijd, lekker vers, heerlijk!

Sandra
12 maart 2021

Nog steeds de beste in de regio!

Ger
11 maart 2021
Haitam
9 maart 2021

Heerlijke Sushi en zeer klantvriendelijk personeel👍🏽

Annemarie
9 maart 2021

Nu 2 x sushi besteld en het was top! De sushi was vers en smaakte heerlijk. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique Bolthof
8 maart 2021

Het was weer top! Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Meisner
7 maart 2021

Heerlijke verse feestelijke sushi. En precies op tijd!

Lazlo van de Bunt
7 maart 2021
Harry
6 maart 2021

Voortreffelijk!

Henk-Jan
5 maart 2021

Helemaal geweldig heerlijk sushi Heel vriendelijk personeel

MK
5 maart 2021

Niet alleen de standaard sushi besteld. Wauw wat was het heerlijk. Wel aan de prijs.

Lysan
4 maart 2021

Ontzettend verrast door de kwaliteit van de sushi! Wij hebben echt genoten.

Makkinga
28 februari 2021

Voor de tweede keer besteld en wederom erg lekker gegeten!

Martje
28 februari 2021

Heerlijke sushi, echt kwaliteit! Bezorging ging goed en vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar!

Marthe
26 februari 2021

Heerlijk verse sushi! Netjes verpakt en een mooi pakketje met sojasaus, gember en wasabi erbij. Zeker de moeite waard!!

Teun van Manen
25 februari 2021

Heerlijke gerechten. Topkwaliteit!

Cindy
24 februari 2021

Geweldig hoe dit is geregeld. Bestelling online plaatsen en per mail ontvang je de ophaaltijd. Het werd gelijk overhandigd bij aankomst, eten was warm ook bij thuiskomst (20 min. rijden). En fantastisch lekkere sushi! Aanrader!

Maurits
21 februari 2021

Top sushi, the dragon roll wat een geweldenaar! We bestellen zeker weer! Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

HenkvL
21 februari 2021

Bestelling stond op de aangegeven tijd klaar. Loempias werden op het laatste moment toegevoegd zodat ze goed warm waren bij thuiskomst. De Poke Bowls waren heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Davida
21 februari 2021

Erg lekker sushi! Snelle en goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
21 februari 2021

Heerlijk gegeten 👌

Aleyna Sali
21 februari 2021

Op tijd bezorgd! En het was heel lekker! Heel erg tevreden!!!

Anoniem
21 februari 2021

De sushi’s waren lekker maar niet heel bijzonder En nader de prijs vind ik het niet helemaal gelijk

Alex van de Vendel
21 februari 2021

Heel blij mee... buikje rond

Abc
20 februari 2021
Hennie
20 februari 2021

Het was heerlijk

Jan
20 februari 2021

Heerlijk was het weer, en ze bezorgen op de afgesproken tijd!!

Marco Van wakeren
20 februari 2021

Top spul. 👍👍

Yvonne
20 februari 2021

Keurig op tijd (zelfs iets eerder) bezorgd en heerlijk gegeten. Het was zo op

Marco Van wakeren
14 februari 2021
Christianne
14 februari 2021

Heerlijk gegeten en de bezorging was erg snel!

S.HB
13 februari 2021

Heerlijk sushi en mooie porties. Levertijd was lang, maar dat is het waard!

Monique van Bruggen
13 februari 2021

Heerlijke sushi en ruim op tijd bezorgd

Salome
12 februari 2021
Tom
12 februari 2021

Super lekker

Ben nihof
9 februari 2021

Perfect geregeld en heerlijke gerechten

Sien
7 februari 2021

Keurig op tijd bezorgd en lekker gegeten.

Ineke Merison
6 februari 2021

Erg lekker allemaal, gesmuld 😊

Peter
5 februari 2021

Heerlijk eten. We komen snel weer terug.

Anoniem
4 februari 2021

Erg lekkere sushi! Bezorger was ook perfect op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

De groen
1 februari 2021
Menno Biersma
1 februari 2021
Reina van Engelenhoven
31 januari 2021

Ze vonden het weer heerlijk!

Mariët
30 januari 2021
wouter
30 januari 2021

Zeer smakelijke sushi, kom zeker terug.

Daphne van de Fliert
30 januari 2021

Heerlijke sushi! Netjes op tijd bezorgd.

Berry
29 januari 2021

Lekker

Anoniem
28 januari 2021
Jenny
28 januari 2021

Echt super, top kwaliteit!

Ronald
26 januari 2021

Erg lekker en vers. Top service

Robert
26 januari 2021

Na tegenvallende kwaliteit bij onze vaste sushi leverancier op zoek gegaan naar een nieuwe. Otoro gekozen vanwege de positieve reviews. De kwaliteit is erg goed, goed gewassen rijst, goeie kruiden en verse vis. De enige verbetering is dat er best wat sushi tussen zat die makkelijk uit elkaar valt, iets strakker rollen dus.

Lesya
25 januari 2021

Loved them - quickly arrived, big, and tasty! good and big amount of fish, mouthwatering! Highly recommend!

Cesare
24 januari 2021

Sushi's waren perfect maar de warme gerechten kwamen bijna koud aan door de slechte verpakking. Teleurstellend.

YH
23 januari 2021

Perfect als de rijst nog een beetje warm is!

Yvonne
22 januari 2021

Heerlijk! Steeds weer een feestje wanneer wij bestellen.

Jeanette
19 januari 2021

Denk dat ik hier nu een keer of zes heb bested. Elke keer smaakt het zo vers en zo zacht van smaak. De carpaccio sushi is mijn favo. Altijd op tijd en vriendelijke bezorgers. Dit is 100% mijn nr 1

Eefje
19 januari 2021

Heerlijk gegeten!

Henk
17 januari 2021

Met Otoro is makkelijk contact te leggen, simpel bestellen en de Sushi is erg lekker. Bij het afhalen staat de bestelling klaar op de gewenste tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
17 januari 2021

Zag er goed uit en smaakte ook nog eens zeer goed, al met al een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
17 januari 2021
Raymond
16 januari 2021
Cees
15 januari 2021

Super lekkere rolletjes😋 Ga zo door jongens!

Ronald
15 januari 2021

Prima smaak en vers

Vera van Espelo
15 januari 2021

Fantastische kwaliteit sushi. Sterker nog, de beste sushi die je kan krijgen.

Janine
13 januari 2021

Het eten was echt super lekker! De sushi die wij hadden proefde heel vers allemaal. Eb de bestelling was keurig op tijd! Zelfs iets eerder! Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt! Gaan zeker nog een keer een bestelling doen!

E. Roelofs
11 januari 2021

Kwaliteit en bezorging was zeer goed / uitstekend. Wat ik wel vreemd vind is dat er € 0,25 aan kosten in rekening wordt gebracht als je betaald met iDEAL.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisanne
10 januari 2021
Alonda
10 januari 2021

Heerlijke sushi, telkens weer 😉

Ruud Ruttenberg
10 januari 2021

Zag er super vers uit en smaakte voortreffelijk. En heerlijk van genoten. Een aanrader voor iedereen. Ik kom er zeker weer terug.

Reinout
9 januari 2021

Sushi smaakte heel goed! warme gerechten waren helaas koud en de bonen waren niet super lekker maar alleen voor sushi is het een aanrader

Monique van Bruggen
8 januari 2021

Heerlijke verse producten netjes op tijd bezorgd

DKK
7 januari 2021
Harold C.
6 januari 2021

Bezorging: netjes en stipt op tijd. Sushi: Luxe Royaal " Dragon Box", DE signature box van Otoro Sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
4 januari 2021

We hebben we zalig gegeten. In de buurt is geen betere.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Dun
3 januari 2020

De jakitori was heerlijk maar helaas lauw. Dat kan eigenlijk ook niet anders als je in Veenendaal levert. De sushi’s waren lekker maar niet bijzonder. De prijs was in verhouding hiervan naar onze mening niet in evenwicht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
3 januari 2020

Heerlijk, vooral de specials. Wel aan de dure kant, maar dan heb je ook wat

Ed Jansen
2 januari 2020

Lekker als altijd.

Pascal
2 januari 2020

Snel geleverd en van zeer goede kwaliteit.

KS
31 december 2020

Was weer heerlijk!

Rob Sibbel
31 december 2020

Hele goede sushi, op aangegeven tijd bezorgd.

Christianne
31 december 2020

Uitstekend eten en vriendelijke bezorger. Niks meer aan veranderen! 😁

Joyce
30 december 2020

Heerlijk eten. Bezorging kwam 40 minuten later dan aangegeven, maar de bezorger verontschuldigde zichzelf voor de late bezorging wegens de enorme drukte.

Gerben
29 december 2020

Heerlijke Sushi. Veel keuze en een aantal sushi soorten, die wij nog niet kenden. Mooi ingepakt! Complimenten👌👍

Kim Mulder
29 december 2020

Heerlijke sushi! Lekker vers en goed klaar gemaakt.

Claudia rosa
28 december 2020

Top sushi ! Lekkerste in ede

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzanne
26 december 2020

Heerlijk!

Misha
26 december 2020

Wederom heerlijk gegeten! De sushi hier vind ik persoonlijk de beste afhaal/bezorg sushi van Ede. Uitgebreide keuzes, ook veel vega keuzes. Iets meer lekkere warme gerechtjes mogen er van mij wel op de kaart, dan is het echt voor iedereen wat wils.

LD
23 december 2020

Heerlijk! Voor het eerst hier besteld en genoten van de kwaliteit.

BB
22 december 2020
van Westen
22 december 2020
Top
21 december 2020

Was weer heerlijk

M.
20 december 2020

Heerlijke sushi!

Kit
19 december 2020

Iedere keer echt heerlijk! Netjes, vers, aardige bezorgers en de sushi is echt heerlijk. Genieten iedere keer.

Asse
19 december 2020

Fantastische sushi ! En perfect op tijd bezorgd.

Georgie
18 december 2020

We worden altijd heel erg vriendelijk geholpen & het allerbelangrijkste: altijd heerlijke sushi!

Christianne
16 december 2020

Bezorging was uitermate snel! Rijst bij de California roll was een beetje hard (alsof het niet lang genoeg gekookt was) en er zat een apart nasmaakje aan de sashimi. De rest van de bestelling was top, zoals altijd. Dankjewel!

Raymond
14 december 2020

Weer heerlijk gegeten. Super!

Timmermans
14 december 2020

Heerlijk gegeten en mooi verpakt. Stond ook op de afgesproken tijd klaar. Top!

Sandra
12 december 2020

Met name in de categorie van take-out en delivery is dit by far de beste zaak! Heerlijke sushi, vriendelijke mensen en bezorging conform afspraak.

gerrit-jan steenbergen
12 december 2020

ruim op tijd bezorgd, en weer geweldige shushi! ga zo door.

Thom
7 december 2020

Erg lekkere sushi. Met vier man de family box besteld. Was top.

Monique van Bruggen
6 december 2020

Netjes op tijd bezorgd en de sushi heerlijk vers. Top kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan h
6 december 2020

Afhaaltijd was perfect, warme kipspiesjes en garnalen erg lekker en de gemengde sushi heel erg goed,komen zeker nog vaker.

José
6 december 2020

Heerlijk als altijd, vriendelijke bezorging.

Monique
5 december 2020

Al vaker bij jullie besteld, erg lekker en snel met bezorgen! Echt een aanrader!

Monique
30 november 2020

Schone zaak lekkere sushi en pasteitje goeie bezorging deze sushizaak is aan te bevelen

Jeroen
29 november 2020

Ze waren de soya en wasabi vergeten, binnen 5 min werd het nageleverd met extra Sashimi. Super geregeld en goede kwaliteit Sushi.

Hesen
29 november 2020

het was wederom heerlijk !!

Karin Teijgeler
28 november 2020

Geweldige sushi, ik heb in ede nog niet betere sushi gegeten. En wat een klantvriendelijkheid.

A H P
28 november 2020

17u laten bezorgen en mooi op tijd!! Fleurig en smaakvol, vers!! Het rijst was zacht en vers. Avocado was lekker op.

Eduard
27 november 2020

Top weer en op tijd. We hebben genoten beste online sushi in Ede.

Monique
27 november 2020

Heerlijk gegeten, mijn bestelling stond klaar. Dus hiermee is het “probleempje” van de vorige keer weer opgelost ;-)

ME
27 november 2020

Heerlijk gegeten. Lekker vers, goed op smaak en alles wat crunchie hoorde te zijn, was dit ook (ook na 10/15 min ivm afhaaltijd). Top!

Melanie
25 november 2020

Super lekker gegeten.

Monique
22 november 2020

Sushi met garnaal was Zacht en niet knapperig wat normaal wel is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harold
22 november 2020

Onze favoriet : Dragon box. Goed gevuld, vers en heel lekker.

Robin
21 november 2020

Was super lekker en was en ruim op tijd klaar

Aniek
19 november 2020

Heel erg lekkere sushi! Vriendelijke medewerker aan de telefoon en snelle bezorging. Hier gaan we vaker bestellen!

Peter
19 november 2020
Kimberly
18 november 2020
Norina
18 november 2020

Beste sushi in Ede!

Karin
18 november 2020

Het is in ede en omgeving de beste sushi die ik elke week eet, als ik in ede ben.

Ouiss
18 november 2020

Super lekkere verse sushi! Zeker de moeite waard om te bestellen. Tot snel weer.

Rene
17 november 2020

Heerlijke sushi, mooi op tijd gebracht. De smaken zijn goed en netjes in leuke bakjes afgeleverd.

Eva
17 november 2020

Mega lekkere sushi. Dragon box Top levering bij recreatie park

Hendriks
16 november 2020

Sushi was erg lekker, voor herhaling vatbaar

Hoog
16 november 2020

Het was heeeeeerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin
15 november 2020
Roy
15 november 2020

In de middag al bestelling geplaatst. Stipt op tijd bezorgd op de vooraf aangegeven tijd later op de avond. De warme gerechten die we hadden besteld waren ook echt warm. De sushi was erg goed. Zeker wel de beste van Ede. Aanrader!

Marcel Prummel
15 november 2020

Top sushi

Galama
14 november 2020

Vriendelijke verkoper aan de balie en lekkere sushi. Klein verbeterpuntje: misschien voor de volgende keer iets minder mayonaise en viseitjes bovenop de sushi doen, maar wellicht is dat persoonlijk.

Niels R
13 november 2020

De rijst was erg lekker! De zalm was een goede aanvulling erbij, lekker vers ook. Was zeker zeer tevreden

Paul
12 november 2020

Super lekker verse sushi!! Op tijd geleverd. Helemaal top!

Reina
12 november 2020

Voor de eerste keer besteld en het was echt super lekker,ik kom snel weer bestellen.

Omie
12 november 2020

Leuke bezorgster en top sushi. Beste uit ede by far. Top kwaliteit zalm, daar hou ik van :) vooral de salmon dynamite staat hoog in het vaandeel! Ga zo door Otoro

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M Van de Bijl
11 november 2020

Heerlijk, verse sushi!

Coby
8 november 2020

Super netjes geregeld, perfect op tijd bezorgd en ontzettend lekkere sushi.

Paul
8 november 2020

Heerlijke box besteld lekker vers en smakelijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vonk
8 november 2020

Bezorging was wat vertraagd, maar we werden netjes gebeld. Je betaald wat meer voor deze sushi, maar dat is de moeite waard. Smaak was zeer goed! Wij gaan vaker bestellen

Uijterwaal
8 november 2020

Erg genoten! Was super lekker!! Aanrader!!

Mariska
7 november 2020

Voor de tweede keer besteld, sushi was ruim binnen de aangegeven tijd en smaakte weer heerlijk! Er miste iets van de bestelling dit werd keurig achteraan bezorgd met nog een extraatje erbij, uitstekende service!

Henda v d top
7 november 2020

Ontzettende lekkere verse sushi.

Abdelhafid Chourak
6 november 2020

Heerlijke Sushi van topklasse kwaliteit

Christine
6 november 2020

Hele lekkere sushi en bijgerechten, was echt weer smullen! Bezorging is super, je krijgt een melding als ze onderweg zijn, en perfect op tijd. Voor ons geen ander meer!

Aanrader!
5 november 2020

Wat mij betreft echt de beste sushi in de omgeving. Ben overigens echt een liefhebber, weet waar ik het over heb.