Beoordelingen van Otoro Sushi Ede

Recente recensies van Otoro Sushi Ede

5 sterren na 46 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger. Prijs - kwaliteit verhouding zeer in orde. Verrassend goed en origineel. Wij gingen voor de dragon roll box en de kyoto roll vinden wij een originele, smakelijke special!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was heerlijk. Ga zeker nog een keer bestellen Werd ook netjes optijd geleverd

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hoeveelheid/prijs is wat ons betreft de reden om de volgende keer weer naar I love sushi te gaan. De versheid was wel heel goed.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Op tijd geleverd en rekening gehouden met speciale wensen. Het zou super leuk zijn als er een mogelijkheid is om te sparen!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heel lekker en de bezorging was op de gevraagde tijd. Het is voor herhaling vatbaar.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitzonderlijk goede sushi, by far de beste in de regio! Nette en vriendelijke bediening en super mooie/frisse zaak! Kortom top !

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi, mooi op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. Vooral de spicy maguro roll was erg lekker. Voor herhaling vatbaar.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi en schoon restaurant. Bij het afhalen stond het pakketje keurig klaar. We hadden de dragonrollbox besteld, was echt heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

het was heerlijk 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom fantastisch!!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, Beleefd en vriendelijk personeel Verpakking eten echt heel netjes Heerlijke sushi Nooit meer ergens anders bestellen 😃

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, zeker voor herhaling vatbaar! Het werd ook op tijd bezorgd.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten van de heerlijke sushi waar duidelijk veel aandacht aan was besteed. Een waar genoegen!

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit alles super vers en netjes verpakt

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk! Hele vriendelijke bezorging, eten zag er heerlijk uit en zo smaakte het ook! Echt vers. Hier ga ik standaard sushi bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer bij Otoro besteld en zeker niet de laatste keer. Heerlijke sushi en netjes thuisbezorgd. Een aanrader 👍

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, lieve medewerkers en het eten is op tijd klaar voor afhalen/bezorging! Bij mij favoriet!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en super snelle bezorging door vriendelijke jongeman. Voor ons mag de sushi strakker gedraaid omdat de rijst zo te zacht was en snel uit elkaar valt. Verder heerlijke wasabi en gember. Prima verzorgd 😊

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima, erg smakelijk

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Sushi van goede kwaliteit, bezorging op afgesproken tijd.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, goed gevuld en leuke combinaties. Ga er zeker vaker bestellen!!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekkere sushi! Je proeft meteen dat het vers gemaakt wordt. De rijst is niet te los en is niet hard. De vis smaakt vers en is niet taai. Soms heb je van die draadjes in de vis, maar hier smelt de vis als boter. De Kyoto roll en de fried ebi roll kan ik zeker aanraden!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super vers en heerlijk! Aanrader de carpaccio roll

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en zeer op tijd bezorgd!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld. Eerder de Familie Deluxe, nu de de Honda en de Yokohama box en het was echt heerlijk. Fantastisch die flamed sushi's, maar echt alles was weer vers, verrukkelijk en zag er ook weer heel mooi uit. Blijf dit niveau vasthouden!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Mooi op tijd bezorgd. Alles super vers. Wij komen zeker terug!!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel eten!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers, ontzettend lekker, snelle levering en zeker waar voor je geld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De dragonrolls zijn het allerlekkerst maar wel erg duur. Zou zeker vaker dragonrolls bestellen als de prijs iets lager zou zijn. De overige sushi is ook lekker maar niet bijzonder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is goed. Verse producten. Rollen niet helemaal strak, wat eten wat lastiger maakt. Maar dat deed niet onder voor de smaak. De sushi lijkt wat kleiner dan ik gewend ben.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, veel variatie en goede smaken. Wel jammer dat sommige sushi snel uit elkaar valt en de gebruikte rijst erg doorweekt is/klef. Maar de smaak is top, we bestellen snel nog een keer. Snelle bezorging en de bezorger was erg vriendelijk.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gegeten lekker smaakt naar meer kom vaker vriendelijk personeel.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, verse sushi! Ruime keuze en lekkere vega opties!

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Aangegeven dat ik zwanger ben en hier werd netjes rekening mee gehouden. Voor herhaling vatbaar!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 4 personen de familie deluxe besteld, met wat extra gerechtjes, zoals gyoza. De bestelling kwam op tijd, en belangrijk, ook in goede staat aan. Het zag er heerlijk uit, alles vers. Heerlijk gegeten en we kijken uit naar volgende keer.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Awesome new sushi take out in Ede! Rice was soft and sushi was fresh at arrival. Usually I get an upset stomach eating sushi which has been refrigerated (thus..not Fresh). Nice taste and finally good japanese mayo. On time delivered. I am coming back!