Beoordelingen van Otoro Sushi Ede

Recente recensies van Otoro Sushi Ede

5 sterren na 163 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Schone zaak lekkere sushi en pasteitje goeie bezorging deze sushizaak is aan te bevelen

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren de soya en wasabi vergeten, binnen 5 min werd het nageleverd met extra Sashimi. Super geregeld en goede kwaliteit Sushi.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

het was wederom heerlijk !!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige sushi, ik heb in ede nog niet betere sushi gegeten. En wat een klantvriendelijkheid.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17u laten bezorgen en mooi op tijd!! Fleurig en smaakvol, vers!! Het rijst was zacht en vers. Avocado was lekker op.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer en op tijd. We hebben genoten beste online sushi in Ede.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, mijn bestelling stond klaar. Dus hiermee is het “probleempje” van de vorige keer weer opgelost ;-)

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Lekker vers, goed op smaak en alles wat crunchie hoorde te zijn, was dit ook (ook na 10/15 min ivm afhaaltijd). Top!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi met garnaal was Zacht en niet knapperig wat normaal wel is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze favoriet : Dragon box. Goed gevuld, vers en heel lekker.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker en was en ruim op tijd klaar

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekkere sushi! Vriendelijke medewerker aan de telefoon en snelle bezorging. Hier gaan we vaker bestellen!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi in Ede!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is in ede en omgeving de beste sushi die ik elke week eet, als ik in ede ben.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere verse sushi! Zeker de moeite waard om te bestellen. Tot snel weer.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, mooi op tijd gebracht. De smaken zijn goed en netjes in leuke bakjes afgeleverd.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega lekkere sushi. Dragon box Top levering bij recreatie park

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker, voor herhaling vatbaar

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heeeeeerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de middag al bestelling geplaatst. Stipt op tijd bezorgd op de vooraf aangegeven tijd later op de avond. De warme gerechten die we hadden besteld waren ook echt warm. De sushi was erg goed. Zeker wel de beste van Ede. Aanrader!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke verkoper aan de balie en lekkere sushi. Klein verbeterpuntje: misschien voor de volgende keer iets minder mayonaise en viseitjes bovenop de sushi doen, maar wellicht is dat persoonlijk.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De rijst was erg lekker! De zalm was een goede aanvulling erbij, lekker vers ook. Was zeker zeer tevreden

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker verse sushi!! Op tijd geleverd. Helemaal top!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer besteld en het was echt super lekker,ik kom snel weer bestellen.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuke bezorgster en top sushi. Beste uit ede by far. Top kwaliteit zalm, daar hou ik van :) vooral de salmon dynamite staat hoog in het vaandeel! Ga zo door Otoro

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, verse sushi!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super netjes geregeld, perfect op tijd bezorgd en ontzettend lekkere sushi.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke box besteld lekker vers en smakelijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was wat vertraagd, maar we werden netjes gebeld. Je betaald wat meer voor deze sushi, maar dat is de moeite waard. Smaak was zeer goed! Wij gaan vaker bestellen

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg genoten! Was super lekker!! Aanrader!!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld, sushi was ruim binnen de aangegeven tijd en smaakte weer heerlijk! Er miste iets van de bestelling dit werd keurig achteraan bezorgd met nog een extraatje erbij, uitstekende service!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettende lekkere verse sushi.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi van topklasse kwaliteit

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi en bijgerechten, was echt weer smullen! Bezorging is super, je krijgt een melding als ze onderweg zijn, en perfect op tijd. Voor ons geen ander meer!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat mij betreft echt de beste sushi in de omgeving. Ben overigens echt een liefhebber, weet waar ik het over heb.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekkere sushi! In verband met mijn verjaardag wat sushi cadeau gekregen, bedankt!!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat op tijd en de sushi was onwijs lekker! Heel erg tevreden!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd klaar, voldeed aan de verwachting👌👌voor herhaling vatbaar!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd werd onze bestelling bezorgd. Sushi van hoge kwaliteit. Dit was de eerste keer dat we bij Otoro bestelden, maar zeker niet de laatste!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi van goede kwaliteit. Verzoeknummer om meer rauwe vissoorten aan het assortiment toe te voegen. Minimaal ééntje zoals zeebaars, zeebrasem of yellowtail. En laat het vooral weten als die otoro ook echt op de kaart komt :-).

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en eerlijke service. Ga zo door

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Sushi! Lekker vers en niet te zuinig met het vlees/vis

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super heerlijke sushi, ik Mis alleen udon noodles als side dish. Mijn dochtertje lust nog geen sushi maar is wel dol op noodles...

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijke sushi! Heb nu in korte tijd al 3x producten besteld. Genieten

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je via hun eigen website eten besteld is de kwaliteit van het voedsel aanzienlijk beter. Jullie zouden 5 sterren voor de bezorging hebben als dat lieve meisje weer voor de deur zou zijn geweest. :)

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi :) Op tijd klaar gemaakt :) Vriendelijk personeel :)

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi en exact op tijd bezorgd in Wolfheze

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi, goed verzorgd. Family box is delicieus!!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi, we werden keurig opgebeld dat de bestelling iets later dan gepland onderweg was. De warme gerechten waren ondanks de afstand ook nog goed op temperatuur.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord: Heerlijk!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord: heerlijk! Sneller geleverd dan was aangegeven, super!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi met een heerlijke smaak. En snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg jammer dat ik onnodig een kwartier heb zitten wachten terwijl mijn bestelling blijkbaar al klaar stond. Hierdoor waren de warme gerechten lauw!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Perfecte bezorging. Wij doen snel nog eens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was verkeerd gegaan bij thuisbezorgd, maar otorosushi belde me keurig op om me op de hoogte te houden en om toch op tijd te kunnen bezorgen. Daarnaast was de sushi echt heerlijk!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. En zeer netjes geleverd. Super heerlijke sushi. Top!!!!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg lekker, zoals inmiddels gewend van Otoro.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk zoals altijd . Stond klaar op tijdstip dat ik kwam halen

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en goed verzorgd 👍

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Ondanks dat er 2 werknemers minder waren kregen we top kwaliteit! Omdat ik even moest wachten op het eten kreeg ik mee hoe ‘zen’ het eraan toegaat in de keuken. Complimenten!!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Heerlijk gegeten en goede service :)

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit en smaak van mijn bestelling was prima! Kom zeker terug! De bezorgings duur vond ik wat lang-1.5 u maar gelukkig was alles lekker en vers, dus dat maakt t wachten weer goed!

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en uistekende bezorging/service.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijs

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijke sushi die er ook nog eens fantastisch uit ziet! Vind alleen af en toe dat pittig wel erg pittig is! Mag van mij iets minder.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Zou wel alles: transactie-, leverings- en gevraagde fooi (bijv 5% van de bestelling) in een vaste prijs doen!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi snelle bezorging

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Vers. Voor herhaling vatbaar!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

+ Heerlijke sushi! + Goed gevuld. + Prima prijs/ kwaliteit. - ze bezorgen niet in Breda

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekkere sushi met zelfs smakelijke en goed gegaarde rijst. Erg blij mee dat Ede weer smakelijke sushi heeft. Één puntje van kritiek; spicy mag net wat minder spicy, om de smaakpapillen te sparen om te kunnen proeven :). Verder, top!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker! Kunnen jullie ook een box samenstellen met meer variatie?

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi werd op tijd bezorgd. Het was vers en goed van smaak. Eindelijk voldoende sojasaus erbij🙂.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Echt een aanrader

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!! Heeerlijk verse sashimi! Sommige sushi wel wat aan de grote kant. Maar dat mag geen naam hebben.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, kwaliteit is iedere keer perfect. Snelle bezorging!!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwalitatief mooie en erg lekkere sushi. Een aanrader!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De Kyoto roll en de Rainbow roll besteld. Ze waren waren erg ekker! Otoro steekt met kop en schouders uit boven de rest hier in de omgeving. Topkwaliteit

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer geweldige sushi gehad. Smakelijk, netjes gepresenteerd en snel bezorgd. TOP!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt prima. Verhouding prijs/hoeveelheid kan beter. De mannen moesten zelf nog noedels maken omdat ze nog trek hadden. En dan heb je al voor bijna 50 euro aan sushi met warme snacks besteld.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super Sushi!

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst geprobeerd en mege tevreden over de Kwaliteit! Je proeft echt een groot verschil met sommige concurenten in Ede. Was echt heerlijk! Zo veel de sushi als de warme snacks die we besteld hadden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

TOP👍

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

het was weer top heerlijk gegeten

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond perfect optijd klaar en de sushi was heerlijk. Ook erg vriendelijk geholpen :-)

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: heerlijke, verse sushi. Bezorging kwam op tijd.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Nu twee keer eten afgehaald. Alles was weer zo prachtig opgemaakt en heel lekker. Echt een aanrader!

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi, goede kwaliteit! We zullen hier zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker! We hebben ervan genoten!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! De Kyotoroll is echt een aanrader. We werden gebeld dat de sushi onderweg was. De bezorger was keurig op tijd. Kortom: een aanrader👍🏻

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, mag een bakje extra soya bij wat ons betreft. 2 rollen waren helaas niet zo stevig opgerold en vielen een beetje uit elkaar. Maar de smaak was er niet minder om. Bellen keurig op als de bezorging met slechts 5/10 min uitloopt. Kortom prima service.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in Ede 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder goede sushi en ook nog eens stipt op tijd bezorgd!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was eerste bestellingen uitstekend verpakt(nog warm) afgeleverd ineen 3-tal papieren draagtassen 15 minuten binnen geschatte aflevertijd.! Voor de € 117,40 een goede kwaliteit, ( alleen de black angus beef kon malser) en juiste hoeveelheid. Ook niet echt goedkoop zeker als dan ook nog om fooi gevraagd wordt en € 0,25 transactiekosten gerekend wordt terwijl via ideal vooruit betaald is! Tip: Voor ons waren de meegeleverde stokjes, vele kleine cupjes met saus niet nodig. Beter er om vragen en dan in enkele grotere bakjes gewenste sausjes. Maar natuurlijk niet berekenen! Wel kan ipv verzendkosten het woord verpakkingskosten gehanteerd worden( klinkt beter en is ook acceptabeler! Tot volgende bestelling(en)

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger. Prijs - kwaliteit verhouding zeer in orde. Verrassend goed en origineel. Wij gingen voor de dragon roll box en de kyoto roll vinden wij een originele, smakelijke special!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was heerlijk. Ga zeker nog een keer bestellen Werd ook netjes optijd geleverd

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hoeveelheid/prijs is wat ons betreft de reden om de volgende keer weer naar I love sushi te gaan. De versheid was wel heel goed.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Op tijd geleverd en rekening gehouden met speciale wensen. Het zou super leuk zijn als er een mogelijkheid is om te sparen!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heel lekker en de bezorging was op de gevraagde tijd. Het is voor herhaling vatbaar.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitzonderlijk goede sushi, by far de beste in de regio! Nette en vriendelijke bediening en super mooie/frisse zaak! Kortom top !

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi, mooi op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. Vooral de spicy maguro roll was erg lekker. Voor herhaling vatbaar.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi en schoon restaurant. Bij het afhalen stond het pakketje keurig klaar. We hadden de dragonrollbox besteld, was echt heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

het was heerlijk 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom fantastisch!!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, Beleefd en vriendelijk personeel Verpakking eten echt heel netjes Heerlijke sushi Nooit meer ergens anders bestellen 😃

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, zeker voor herhaling vatbaar! Het werd ook op tijd bezorgd.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten van de heerlijke sushi waar duidelijk veel aandacht aan was besteed. Een waar genoegen!

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit alles super vers en netjes verpakt

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk! Hele vriendelijke bezorging, eten zag er heerlijk uit en zo smaakte het ook! Echt vers. Hier ga ik standaard sushi bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer bij Otoro besteld en zeker niet de laatste keer. Heerlijke sushi en netjes thuisbezorgd. Een aanrader 👍

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, lieve medewerkers en het eten is op tijd klaar voor afhalen/bezorging! Bij mij favoriet!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en super snelle bezorging door vriendelijke jongeman. Voor ons mag de sushi strakker gedraaid omdat de rijst zo te zacht was en snel uit elkaar valt. Verder heerlijke wasabi en gember. Prima verzorgd 😊

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima, erg smakelijk

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Sushi van goede kwaliteit, bezorging op afgesproken tijd.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, goed gevuld en leuke combinaties. Ga er zeker vaker bestellen!!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekkere sushi! Je proeft meteen dat het vers gemaakt wordt. De rijst is niet te los en is niet hard. De vis smaakt vers en is niet taai. Soms heb je van die draadjes in de vis, maar hier smelt de vis als boter. De Kyoto roll en de fried ebi roll kan ik zeker aanraden!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super vers en heerlijk! Aanrader de carpaccio roll

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en zeer op tijd bezorgd!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld. Eerder de Familie Deluxe, nu de de Honda en de Yokohama box en het was echt heerlijk. Fantastisch die flamed sushi's, maar echt alles was weer vers, verrukkelijk en zag er ook weer heel mooi uit. Blijf dit niveau vasthouden!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Mooi op tijd bezorgd. Alles super vers. Wij komen zeker terug!!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel eten!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers, ontzettend lekker, snelle levering en zeker waar voor je geld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De dragonrolls zijn het allerlekkerst maar wel erg duur. Zou zeker vaker dragonrolls bestellen als de prijs iets lager zou zijn. De overige sushi is ook lekker maar niet bijzonder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is goed. Verse producten. Rollen niet helemaal strak, wat eten wat lastiger maakt. Maar dat deed niet onder voor de smaak. De sushi lijkt wat kleiner dan ik gewend ben.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, veel variatie en goede smaken. Wel jammer dat sommige sushi snel uit elkaar valt en de gebruikte rijst erg doorweekt is/klef. Maar de smaak is top, we bestellen snel nog een keer. Snelle bezorging en de bezorger was erg vriendelijk.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gegeten lekker smaakt naar meer kom vaker vriendelijk personeel.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, verse sushi! Ruime keuze en lekkere vega opties!

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Aangegeven dat ik zwanger ben en hier werd netjes rekening mee gehouden. Voor herhaling vatbaar!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 4 personen de familie deluxe besteld, met wat extra gerechtjes, zoals gyoza. De bestelling kwam op tijd, en belangrijk, ook in goede staat aan. Het zag er heerlijk uit, alles vers. Heerlijk gegeten en we kijken uit naar volgende keer.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Awesome new sushi take out in Ede! Rice was soft and sushi was fresh at arrival. Usually I get an upset stomach eating sushi which has been refrigerated (thus..not Fresh). Nice taste and finally good japanese mayo. On time delivered. I am coming back!